КАК СЕ СВАЛЯ МУТРА ОТ ВЛАСТ ИЛИ ЩО Е ПРОТЕСТ

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Истинският протест няма организатор, няма точен ден и час, няма сезон… Истинският протест започва по някакъв наглед дребен повод – обявяват Левски и Ботев за престъпници, вдигат пенсиите с 2/два/ лева, наричат българите „лош материал“, ваксинират бебета със забранени ваксини… /списъкът е безконечен/

Тогава от всички квартали и комплекси към центъра тръгват огромни групи побеснели хора. Те излизат от учреждения, от предприятия, от офиси, движат се пеша, с коли, таксита и крещят като обезумели „Долу крадливата Мутра и шайката крадци в парламента“.

По пътя си чупят витрините на магазините, палят коли,н е една кола, а 200-300 коли, накрая блокират всички кръстовища, парализират целия град и не мърдат, докато към тях не се присъединят протестиращите от други краища на страната….

Ноооо…. Това се прави от народ, който не е бил 500 години роб… Френския народ, Турския народ, Гръцкия народ и други, от време на време ни правят показно.

А това, дето понякога пред парламента се събират една шепа хора с плакати, си е чиста чикия. Доказателство, че отново сме под робство, но този път под българско робство…

Александър Хараланов

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар