Как се ядосват различните зодии?

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ние, хората, се различаваме не само по нещата, които ни „изкарват извън кожата“, но и по начина, по който реагираме, когато сме ядосани. И във всичко това „пръст има“ и зодиакът.

Как се ядосват различните зодии?
 © iStock.com, Колаж: Розали

Овен

Представителите на тази зодия лесно изригват в мощен импулсивен гняв, от който е добре да се пазите. Но пък гневът им прекипява много бързо, след което те се отдръпват.  За да се справите по-лесно с яростта на Овните, добра тактика е да се опитате да ги разсеете с нещо странично, да ги насочите към някакво действие или задача, които да не ги напрягат толкова. Така те бързо ще преодолеят гнева си.

 

 

Телец

Принципната липса на търпение, характерна за представителите на тази зодия, ги прави много податливи на гняв и сърдене. Телците стават много раздразнителни, когато биват изненадани от нещо непредвидено или от резки промени. Трябва им известно време, за да осъзнаят случващото се и да се приспособят – и е най-добре в такива моменти да бъдат оставяни насаме.

 

Близнаци

Първото, което е добре да се знае за представителите на тази въздушна зодия, е, че твърде често се ядосват без реална причина. Те много лесно правят „от мухата – слон“, като взимат нещо дребно и го превръщат в огромен проблем. Когато са ядосани, са склонни да си въобразяват несъществуващи неща, да изопачават или насочват негативното си отношение не към конкретния повод, а към нещо съвсем странично.

 

Кои са 6-те вечно недоволни зодии?

 

Рак

Когато имат трудности и неприятности, тези зодиакални представители стават много прилепчиви и емоционални. И нищо не ги ядосва толкова, колкото липсата на усилия от околните да ги подкрепят. В тези моменти Раците стават несигурни и твърде раздразнителни или пък изпадат в меланхолични настроения. Реакцията им е да прекъснат отношенията с хората, които те виждат като лоши приятели, така че: ако ги искате в живота си, давайте им причини да ви вярват. 

 

Лъв

Ако някой Лъв е ядосан, непременно ще ви даде да разберете за това. Представителите на тази огнена зодия винаги демонстрират емоциите си пред всички. Те изключително бързо и страстно избухват, когато са ядосани, но и също толкова бързо се успокояват и продължават напред. Затова е най-добре, когато са ядосани, просто да ги оставите да им мине.

 

Дева

По правило представителите на този знак не обичат конфликти и се стараят да сдържат гнева си. Пословичното им търпение обаче може да прелее в гняв от някоя дреболия. Когато кипнат, Девите нападат безмилостно. Те са способни дори да хвърлят и чупят неща, особено ако не са убедени в аргументите си по спорния въпрос. След бурния скандал, Девата се отдръпва и поведението й става хладно.

 

Коя е най-привлекателната черта на всяка зодия?

 

Везни

Представителите на тази зодия умеят да потискат много дълбоко в себе си мислите, които им навяват тъга или гняв. Така понякога се възпламеняват сякаш от нищо и тогава избухват доста бурно. В яростта си, Везните изливат всички стаени негативни усещания и разкриват неподозираната им за околните „тъмна“ страна. 

 

Скорпион

Родените под този знак са доста подли, когато ги ядосат. Могат да изрекат доста болезнени за отсрещната страна неща и нерядко отиват твърде далеч в гнева, като се опитват да разрушат живота на хората, които са го провокирали. Бъдете внимателни с тях и ги избягвайте, когато са ядосани.

 

Стрелец

Представителите на тази въздушна зодия трудно могат да бъдат ядосани. Ако това все пак се случи, те рядко избухват, по-скоро потъват в меланхолични мисли. Доста трудно е да се определи дали са тъжни и ядосани, защото сред хора Стрелците обикновено са весели и оптимистично настроени. Ако ви вълнува настроението им, помолете ги да седнете и да поговорите – директният подход е най-добрият, когато общувате със Стрелец. 

 

Вижте кои са вашите кармични тайни, които трябва да научете според зодията.

 

Козирог

Родените под този слънчев знак отбягват хората, когато са ядосани. Техният начин за справяне с гнева е изолацията от всичко и всички. Не се опитвайте да ги извадите чрез шеги от това им състояние, защото Козирозите нямат много добро чувство за хумор и е възможно да ги провокирате и да избухнат. 

 

 

Водолей

Много е трудно да вбесите някой представител на тази зодия, тъй като те се стараят винаги да са позитивни. Когато са наранени или ядосани, най-вероятно дори няма да разберете за това, защото те добре се прикриват. Това, което може да издаде негативните им емоции, са опитите им да се дистанцират.

 

Риби

Представителите на този воден знак са своите най-големи врагове. Рибите имат лошия навик да ядосват сами себе си, като се връщат отново и отново към спомените за болезнените преживявания. До такава степен могат да се самонавият в лошите мисли, че обичайното за тях безгрижно и мило отношение да прерасне в горчивина и яд. Ако може, помогнете им да излязат от порочния кръг на лошите мисли.

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар