елена поптодорова

Как стана така, че всички деца на видни комунистически и номенклатурни семейства станаха първи евроатлантици

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Не мога да го разбера и не мога.

Как стана така, че всички деца на видни комунистически и номенклатурни семейства станаха първи евроатлантици и намразиха Русия толкова, че да искат да бъде унищожена. Наистина не разбирам такава омраза.

Ето една Елена позната на публиката като Ленче Кремче – бивша секретарка на първия държавен ръководител, после преводачка т.е. ДС и прочее. Живяла като царица по врамето на комунистите, живее като царица и в битка срещу комунистите. Шаламановци, тагаревци, соломоновци и прочее знаменосци на евроатлантизма същите – номенклатурни чеда, които ги виждах с очите си в най-луксозните курорти, където ходеха само елита на висшата номенклатура.

 

Ами партийният апарат. Жена му била партиен секретар, той борец срещу комунистическата партия и пръв шаман на демокрацията. Бил демократичен премиер и мрази Русия, иска я изравнена със земята. Нищо, че е учил там. Не зная един днешен евроатлантик или подобен еничарин, който да не е учил в Русия, да не е живял в луксозно номенклатурно жилище в пъпа на София или друг административен център или да не е живял като цар по време на комунистите.

Хранеха се със златни лъжички с луксозни западни храни, пътуваха свободно из цял свят и придобиваха вещи със специални купони от кореком. С две думи и тогава живяха като паразити на гърба на трудовите български хора. На обрулените.

Днес правят същото тия гниди! Паразитират върху страховете на ограбените от тях.

Николай Марков


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар