Как така Горанов просто е оставил издирвания от Интерпол автомобил в Драгоман и веднага с друг е минал границата?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

“Хванали Горанов, че се опитва да напусне България в посока Сърбия с издирван от Интерпол автомобил. Той обърнал, оставил колата в Драгоман и с друг автомобил все пак минал границата.

Дотук звучи като начало на странен български мафиотски филм.

Ще проявя коледен дух и няма да си правя шеги като “След като прокуратурата започва проверка на парите и златото в Онова чекмедже, Горанов тръгва по стъпките на Цветан Василев”.

Но остава един сериозен въпрос. Ако някой обикновен човек бъде спрян с издирвана кола, дали полицаите ще му дадат възможност да си тръгне и да рискуват да я скрие някъде и сам да се укрие? Или това важи само за министри на Борисов?”, попита PR експертът Любомир Аламанов с публикация в социалните мрежи за днешния случай с Горанов на границата.

“Двойният стандарт не идва само от зелените сертификати в парламента. А от действията на всеки един служител на закона или администратор. Надявам се скоро да получим обяснение.

Но иначе е забавно. Видяхме за момент как могат да звучат заглавията в една алтернативна реалност. Да не се отчайваме, по Коледа стават чудеса”, допълни той.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар