САЩ

Как така се получава, че всички дет отказват да скачат по свирката на САЩ изведнъж стават луди, убийци и всичко най-лошо?

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Путин е луд. Той е убиец, фашист, кръволок ….. абе всичко най-лошо на този свят, поради което трябва да се спре!

Преди това беше Асад е луд. Той е убиец, фашист, кръволок ….. абе всичко най-лошо на този свят, поради което трябва да се спре!

Преди това беше Садам е луд. Той е убиец, фашист, кръволок ….. абе всичко най-лошо на този свят, поради което трябва да се спре!

Преди това беше Кадафи е луд. Той е убиец, фашист, кръволок ….. абе всичко най-лошо на този свят, поради което трябва да се спре!

Преди това беше Милошевич е луд. Той е убиец, фашист, кръволок ….. абе всичко най-лошо на този свят, поради което трябва да се спре!

Преди това беше Хомейни е луд. Той е убиец, фашист, кръволок ….. абе всичко най-лошо на този свят, поради което трябва да се спре!

Какво следва? Си Дзинпин е луд. Той е убиец, фашист, кръволок ….. абе всичко най-лошо на този свят, поради което трябва да се спре!

Чудя се как така се получава, че всички дет отказват да скачат по свирката на САЩ изведнъж стават луди, убийци, фашисти, кръволози и всичко най-лошо на света, докато други като например генералите в Бирма или шейха на Сауд. Арабия са едни почтени, добри хорица, които никому зло не правят?

Даниел Божилов

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар