Калина Константинова: Промяната няма как да се извърши за два или четири месеца

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
”Всички задачи, които бяхме стартирали, не са за два или четири месеца. Затова решихме, че трябва продължим промяната. Ако искаме да се случи тази промяна, трябва да продължим със собствената си работа и сили. Това е отборна игра. Аз не съм била част от никоя партия”. Това каза Калина Константинова, част от новата партия ”Продължаваме промяната”. Тя беше заместник на Кирил Петков в служебното правителство.

„От 15 години поне се познаваме с Кирил Петков, той преподаваше на брат ми в харвардския клас. Аз съм учила в Англия и САЩ и с радост приех да вляза в екипа“, добави Константинова.

 

„Няма да търсим да крадем депутати от други партии. Ще искаме нашата коалиция да се казва „Продължаваме промяната“, заяви още тя.

 

Формацията „Продължаваме промяната“ все още търси партия мандатоносител, водят се преговори с няколко различни партии. Относно информацията, че една от тях е „Волт“ на Настимир Ананиев, тя отговори, че не е запозната, защото не е участвала в тези преговори.

„Искаме да ни помогнат да бъдат нашата опаковка, за да се явим на изборите. Няма да търсим да крадем депутати от други партии. Искаме нашата коалиция да се казва „Продължаваме промяната“, добави Константинова.

Тя отхвърли твърденията, че са „президентска партия“, но беше категорична, че ще го подкрепят Румен Радев на предстояия вот.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар