Калин Терзийски не е мръднал от бащиния си дом цели 53 години – Лайфстайл

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Калин Терзийски не е мръднал от бащиния си дом цели 53 години

ФБ/Калин Терзийски

Калин Терзийски не е мръднал от бащиния си дом цели 53 години, на колкото е в момента. Писателят продължава да живее с родителите си, което за много хора е срамно на тази възраст. Самият той призна в социалната мрежа, че още живее в детската си стая.

Опита обаче да се направи герой от този факт, защото помагал на родителите си в старините им. Напълно ги обслужвал във всичко. В същото време обаче е ясно, че той прибира и пенсиите им. Така успява да се подпомогне финансово, защото е всеизвестен факт, че е зле с парите от много години.

Калин Терзийски е дипломиран психиатър и до 30-та си годишнина работи именно като такъв. После обаче зарязва професията си, за да стане писател на свободна практика. Той работи от вкъщи, няма началници, на които да се отчита и затова може да се налива с алкохол по цели вечери. Поведението му е безотговорно. Той има дъщеря, на която никога не е можел да помага много финансово. Към днешна дата Калин изглежда като пълен неудачник. Той е отхвърлил предложението на брат си да наемат специализирана помощ за родителите им.

Писателят просто не може да си позволи да отделя по 200 лв. на седмица

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар