Калин Терзийски: Covid-19 е глобален експеримент

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Психологът д-р Калин Терзийски написа:

“Калин  Терзийски
ВАЖНО

Все повече у мен се развива съмнението, че става въпрос за извънредно мащабна манипулация. Не в български, естествено, а в световен мащаб. Която, очевидно, цели нещо извънредно голямо и нечестиво!

Чета непрекъснато интервюта на “очевидци” и т.н. – те са пълни всъщност със съвсем същите клишета, които присъстват и в официалните изявления на “органите на системата”. Медицински сестри, работещи в малък италиански град, примерно, говорят за “положението в Северна Италия”, все едно са експерти по епидемиология и статистика. Всички думи обаче са изпълнени с невероятно тежък, типично пропаганден патос. И никога не се забравя на фона на патоса да се споменат основните послания, а те са винаги свързани с ограничаване на активностите и свободите на хората. И последно, пораждащо съмнение: преди три седмици генерал Мутафчийски говореше за обикновена респираторна инфекция. Говореше с обичайния език и терминология на лекар-хирург.

След това изведнъж лексиката му се промени извънредно силно, той спомена “напада ни с невиждана в историята ярост”. Което определено в никакъв случай не са думи на лекар и хирург, а на пропагандист. Интересен детайл е, че ако гледаме интервюто, в което доктор Мутафчийски за първи път спомена ” невиждана в историята ярост” – той погледна за да прочете точния израз в документа, който държеше. Този израз беше написан там. Интересно е защо един генерал трябва да прочита едни литературни метафори от даден му лист?

пп В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ИСКАМ ДА ОМАЛОВАЖАВАМ ОПАСНОСТТА. НО Е ВАЖНО ДА ИМАМЕ ОЧИ – И ДА МИСЛИМ – ЗА КАКВА ОПАСНОСТ СТАВА ВЪПРОС! И КОЕ Е ПО-ОПАСНО – ЕДИН ВИРУС, УБИВАЩ 3 ПРОЦЕНТА (КОЕТО ОЧЕВИДНО, АКО СЕ НАПРАВЯТ ТЕСТОВЕ НА ЦЕЛОКУПНОТО НАСЕЛЕНИЕ, ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ИЗВЪНРЕДНО ЗАВИШЕН ПРОЦЕНТ) – ИЛИ УНИЩОЖАВАНЕТО, ВЕРОЯТНО – УМИШЛЕНО -НА ЕДИН ДЕМОКРАТИЧЕН РЕД?”

Снимка: БГНЕС

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар