Камелия си клъцна носа и сега я бъркат с колежката Емилия – Лайфстайл

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Камелия си е направила ринопластика? Този въпрос тормози почитателите й вече дни наред. Поводът за съмнението са последните снимки на изпълнителката на “Луда по тебе”, на които доста прилича на Емилия, категорични са последователите й. Затова и под всеки фотос те питат бившата пайнерка дали е от кадрите или наистина е променила носа си.

“Ками, и ти ли? Дано за е добро”, “Помислих, че е Емилия”, “Лицето ти изглежда много различно” – това са само част от коментарите към снимките на Камелия. На много от тях тя отвръща с емотикони – усмивки или сърчица, но не и с отговор на въпроса дали се е ползвала от достиженията на естетичната хирургия. Не е изключено причината да е, за да избегне неодобрителни реакции, каквито имаше, например, след като колежката й Преслава си направи операция на носа. Изпълнителката на “Водка с утеха” доста често получава коментари, че поразително прилича на Галена.

Сега пък Камелия е сравнявана с Емилия, с която според феновете сега са “като две капки вода”. Още повече, че Камелия е със същата дължина на косата като колежката си. Добре, че поне Емилия вече не е руса, така че почитателите по-лесно се ориентират. И все пак, много от тях смятат, че не е лесно да се различат в социалните мрежи и заради разкрасяването на снимките, което всяка попфолк звезда предприема преди всеки свой пост.

Разбира се, по-голямата част от почитателите подкрепят Камелия, пише Хотарена. Все пак не са малко и тези, които недоумяват защо фолкзвездата би променила нещо по себе си, след като редкия късмет да притежава “перфектната визия – тяло и лице на 20-годишно момиче, а и ум, интелект, дикция”. Въпросите на фенове не спират, така че вероятно съвсем скоро Камелия ще коментира темата.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар