Каменаров е бил едновременно и в болничен, и в командировка

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Генералният директор на БНТ Константин Каменаров, който преди седмица отложи с болничен делото си за шофиране след употреба на алкохол, а после замина за Брюксел, е бил едновременно и в болничен, и в командировка.

Това се разбира от отговорите на обществената телевизия до Софийския градски съд, за които “Сега” получи информация от съда.

На 20 февруари магистратите изискаха информация от телевизията, след като Каменаров се появи в репортаж от Белгия ден по-рано. В

деня, в който гръмна скандалът около болничния на Каменаров и съдът нареди проверка, постфактум заповедта му за командироване е видоизменена – от 2 на 1 ден – само за 19-и.

Ето какво накратко отговарят от телевизията.

На 14 февруари (четвъртък) в края на заседание на Управителния съвет Каменаров се е почувствал зле и е напуснал сградата.

На 18.02 Каменаров е уведомил по телефона, че е болен и му е издаден болничен лист.

Тогава е подготвена и заповед за заместване, като за заместник е определен Валери Запрянов.

Командировката на Каменаров в Брюксел е планирана много по-рано и е била по лична покана на председателя на Европейския парламент Антонио Таяни.

Тъй като било невъзможно да отложи пътуването, Каменаров е заминал, но само за 19.02. Заповедта за командироване е издадена на 12 февруари.

segabg.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар