Кирил Лена

Камерите „проговарят“! Трима цивилни полицаи влизат в МС в нощта преди арестите

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В нов мейл до ПИК продължават разкритията от камерите в Министерския съвет. Приложени са снимки от служебния вход на правителствената сграда – от нощта преди ареста на Бойко Борисов – 17 март тази година, и от нощта на самия арест – 18 март.

Според източниците ни на кадъра от 17 март тримата мъже в гръб са цивилни разследващи полицаи от ГДНП. Те влизат в МС по тъмна доба – в 19,16 часа, за да получат указания лично от премиера Кирил Петков как да извършат ареста на Борисов на следващия ден.

Те са били инструктирани за претърсванията в домовете на Борисов, Горанов и Арнаудова, като първоначалната идея на Петков е била някой от полицейските служители да подхвърли доставените по-рано „кристали в пици“ в дома на един от тримата и по този начин да бъде дискредитирана не само личността на политика, но и опозиционната партия ГЕРБ.

Кристалите са били опаковани в добре изчистени пакетчета – лесни за подхвърляне сред дрехите в гардероб или банята, например.

Подозира се, че един от доставчиците на „пици с кристали“ в МС е убиецът Георги Семерджиев, както ПИК вече разкри преди броени дни (Вижте текста в СВЪРЗАНИ НОВИНИ).

На втория кадър от 20,06 часа на 18 март (нощта на арестите) се вижда полицейски автомобил, който влиза през портала на служебния вход на МС. Според източниците ни това е „отчетна“ кола на ГДНП с екип цивилни полицаи, които пристигат за нови указания в кабинета на премиера буквално минути след нахълтването в дома на Бойко Борисов.

На третия кадър от същата бурна нощ – в 23,16 часа, се вижда лек автомобил със затъмнен номер, за който се предполага, че носи поредна „доставка“ – пици с дизайнерска дрога за консумация директно в покоите на министър-председателя.

В предишния ни материал вече публикувахме кадър от 18 март в 19,06 часа на автомобил „Фолксваген голф“, за който се твърди, че превозва лично Георги Семерджиев и негова спътница – полицайка.

Динамичният трафик на полицейски и цивилни коли през служебния вход на МС в дните около ареста на Бойко Борисов е забележителен и подозрителен, отчитат разследващи.

Според мейла, който ПИК получи, тепърва предстоят интересни разкрития от камерите на входовете на МС и в самата сграда. По всички материали, снимки, свидетелства и данни, описани в публикациите на ПИК, тече активно разследване.

ОЧАКВАЙТЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕ!

 

 

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар