Азов

Канада е похарчила милиард долара за обучение на неонацистите от Азов

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Канада обучавала нацистите в Украйна. Информация за това съобщи радиостанцията Radio Canada, позовавайки се на документи, доказващи този факт.

Според  данни на радиостанцията обучението е проведено в рамките на тренировъчната програма Unifier в Украйна. Канада е похарчила много пари за тези цели.

Канада е похарчила милиард долара за обучение на нацистите от Азов

„Канада е похарчила близо един милиард долара за обучение на украинските сили от 2014 г. насам. Войниците от полк „Азов“ са се възползвали от това обучение“, се казва в съобщението, цитирано от Telegram.

Трябва да се отбележи, че многократно бяха оповестявани по-рано факти, според които нацистите са били обучавани от чуждестранни инструктори. И тази информация все повече се потвърждава с факти. На така наречените тренировки те се научили на много трикове.

Още през март REN TV съобщи в отделен репортаж, че чуждестранни консултанти подготвят нацистки формирования да се бият на принципа на изгорената земя, тоест да не се спират пред нищо. Виждаме, че украинските военни действително действат безприципно и чудовищно..

Това стана известно, когато доказателствата попаднаха в ръцете на руските военни.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар