Кандидатурата на проф. Анастас е отчаян и отчайващ опит за реализация на една ГЕРБопитекска „стратегия“ на осигуряване на някаква логистика за следващи предсрочни парламентарни избори

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Кандидатурата на проф. Анастас е отчаян и отчайващ опит за реализация на една ГЕРБопитекска „стратегия“ на осигуряване на някаква логистика за следващи предсрочни парламентарни избори.

Защото Главатаря на ОПГ може и да не е разбрал, че перспективите му да се върне на премиерския пост са равни на нула.

Но той е заобиколен с бандитския си антураж, където се преплитат много гангстерски, финансови, икономически и пр. криминални интереси. Антуражът на Бойко и самият Бойко има много солиден икономически фундамент и ще се бори до последен дъх, за да оварди награбеното, както и не на последно място, да се спаси от възмездието.

Това не е журналистическа измислица. Това е факт. Проф. Анастас има задачата да проправи пъртината към едни нови предсрочни избори напролет или в началото на лятото на 2022 г. Смея да твръдя, че който не разбира това активно милиционерско мероприятие е, или в паяжината на криминални зависимости от ГЕРБопитеците, или е пълен глупак, ако не е овъртолен в тая лепкава и гнусна паяжина.

Който гласува за кандидата на ГЕРБ – СДС и ДПС, ще понесе част от отговорността и вината за гибелта на България. Заслужава си да се помисли върху тази фатална за всички нас конструкция!

Любо Кольовски

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар