Глиги

Кандидат-депутатът от ДеБъ и доброволец в Украйна Иван Калчев-Глиги: Аз съм за правото на родителите на евтаназия. Ако ти се роди урод, да можеш да го убиеш

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Преди пет години кандидат-депутатът от ДБ, подкрепен и от БОЕЦ Иван Калчев – Глиги  се обявява за правото на родителите да евтаназират децата си, ако са родени с увреждания. „Аз съм за правото на родителите на евтаназия, т.е., ако ти се роди урод, да можеш да го убиеш“, казва Иван Калчев.

Във видео от сбирка на Българското либертарианско общество, проведена през 2017 г., Калчев също така твърди, че той лично няма морален проблем с търговията на деца, ако са от ромски произход.

Иван Калчев-Глиги е български доброволец, който се сражава в чуждестранния легион на Украинските въоръжени сили. Като член на „Зелено движение“ той е издигнат за кандидат-депутат в листите на Демократична България в столичните 23-и и 24-и МИР.

Ето и пълната версия на видеото, в което има още по-скандални изявления на днешния кандидат за депутат от „Демократична България“ и доброволец в Украйна.Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар