глиги

Кандидат-депутат от ДБ: Аз съм за правото на родителите на евтаназия. Ако ти се роди урод, да можеш да го убиеш (ВИДЕО)

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Скандално видео с кандидат-депутат от ДБ и либерален активист, на което обясняват какви точно са им възгледите за….”ęвта*а3ия на децa”, “0тглеждaнeто на дęцa с цeл npодaжба нa 0pгąHи” и други постмодерни чудеса, за които тези хора се борят.

Кандидат-депутатът е Иван Калчев, познат още като “Глиги”, който в момента обръща филии в Украйна и около когото се изгражда геройски ореол сред ДБ активистите.

Либералният активист е Стоян Панчев, създателят на една малка, но много неприятна секта от крайни-либерали наречена “БЛО” (Българско Либертарианско Общество). Преди години имах възможността да се запозная от първо лице с въпросната секта, която се бори в публичното пространство за:

1. Унищожаване на държавата, армията и всички институции, с цел замяната им с частни корпорации.

2. Легализиране на пe*0филияta, иnце*тa и евтаназията.

3. Своб0дната продажба на всички видове Hаpк0тици, включителнo в училищa и нa децa.

Господинът с брадата – Стоян Панчев, създателят на въпросната секта, е чест гост в националните телевизии под амплоато на “икономист”. През останалото време организира сбирки и кампании като тази в клипа, занимаващи се с разпространение идеите на “Либертарианството” – крайна форма на либерализма и анархизма, целяща замяната на националната държава с частни корпорации, които са свободни да упражняват ВСЯКА от гореизброените дейности.

Именно от тази среда идва и г-н Иван Калчев “Глиги”, активист също така на Зелените и кандидат-депутат от Демократична България.

Защо подобни хора биват допускани до ефир и получават легитимност от страна на националните медии е загадка за мен. Всяко предаване, което участва доброволно в това носи някаква част от отговорността за разпространението на, меко казано извратените, идеи и възгледи на тези хора.

(От фейсбук, заглавието е на редакцията)

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар