Кандидат за кмет на ГЕРБ в Пловдив застроил градинката до блока си

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Здравко Димитров избраникът на Бойко в Пловдив е застроил градинката до блока, в който е отраснал.

Историята е следната през 90 те години с претенции за реституция е придобил парцел градинка до блока си в който е живял.

Това е станало с помощта и съветите на личния му приятел ,архитект Валентин Маринов, който той има намерение да направи днес архитект на Пловдив.

Тези, може би юридически законни реституции, ставаха много лесно с двама свидетели и юридически хватки и тогава много хора придобиха междублоковите пространства и градинки, имайки подходящи архитекти и адвокати.

В последствие след 2000 година по време на втория мандат на кмета от СДС Иван Чомаков ,когато се застрояваха и усвояваха множество реституирани или приватизирани общински имоти, тогавашния бизнесмен Здравко Димитров си построи масивна сграда.

Днес бизнес центъра на Здравко Димитров, построен върху бивша градинка, изключително грозно стои на входа нa квартал известен в Пловдив, като Смирненски и затруднява движението и комуникациите на входа на квартала.

Христо Смирненски, великият поет на България ,на когото е кръстен квартала е описал в стихотворението си „Вълкът“, точно и непреходно, лицата на грабежа в нашата страна.

Нека пловдивчани да знаят, какво е извършил,може би законно ,но дали морално, днешния кандидат за кмет на Пловдив от ГЕРБ Здравко Димитров.

Следите остават и хората ,трябва да знаят и внимават, когато бивши лихвари, съмнителни реститути или казано далавераджии ,искат тяхното демократично и свещено право на глас.

Бъдете бдителни пловдивчани и се осведомявайте ,за този който иска вашия глас.

blife.eu

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар