Кантарджиев: Хапчетата на „Пфайзер“ и „Мерк“ действат срещу Омикрон

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Какво се случи до този час?

Стрелба по съсед, бягство и укриване вдигнаха баретите към хасковско село. 

Лекарствата на „Пфайзер“ и „Мерк“, които са ефективни срещу тежко боледуване от COVID, действат и срещу варианта Омикрон – още от седмичния здравен коментар на проф. Тодор Кантарджиев ще чуете в подкаст новините. 

„Задължително чистя снега не само пред входа, но и тротоара, в частта, която се води прилежаща към сградата. Обаче не са особено много хората, които го правят, така че е хубаво да се припомня периодично, че е е отговорност на гражданите да си поддържат тротоарите пред къщите“ – това е само един от знаковите коментари по анкетата ни: „Чистите ли сняг пред входа на дома ви?“ Още любопитни мнения след малко.

Последвайте ни в: Spotify – Google Podcasts – Anchor – Breaker – Pocket Casts – RadioPublic

А какво ще кажете за това?

„Чистите ли сняг пред входа на дома ви?“

До този момент превес имат отговорите „Да“. Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по темата очаквайте във вечерния новинарски Podcast точно в 18 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни e-mail PodcastNews@dir.bg, като оставете име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар