Карадайъ: С омраза не може да се управлява, искаме избори веднага

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Избори веднага. Така отговори Мустафа Карадайъ пред БНТ на въпроса кое от двете – избори или кабинет с Асен Василев е по-добре за България.

„Политика, основана на омразата, противопоставянето, разделението, виждаме как поражда различни конфликтни ситуации дори в краткото време на това правителство“, обясни той.

„Ние не само сега, от доста време говорим, че България има нужда от ценностно хомогенно евроатлантическо мнозинство или правителство, С омраза и противопоставяне може да се включи човек в политиката и властта, но с омраза не може да се управлява, смята председателят на ДПС. Видяхме един парадокс – опозицията приема бюджет, така беше сега, така беше и на предишния бюджет“, обясни той.

Карадайъ коментира и темата с изгонването на руските дипломати. Според нас никой не може и не бива да ни поставя ултиматуми като държава. Дипломати, които застрашават националната сигурност на България, трябва да бъдат гонени, независимо от броя им.

Карадайъ допълни: „Аз снощи присъствах в НС, където чух едни много тревожни неща за целта и за начина, по който се е случило това, затова сега би било по-добре да се запознаем със стенограмата. Бяха и 4-5 души, които са участвали във въпросния съвет и никой не опроверга целта, защото една е темата за дипломати, които вредят на националната сигурност, съвсем друга е изказаната тема“.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар