Каракачанов брани пияния си евродепутат! Народе, пий и карай на воля! Да живей България на 3 морета и две питиета!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Наистина няма такава държава! Няма по света държава, в която вицепремиер и военен министър узаконява пиянството, за да оневини подопечния си депутат, хванат да шофира пиян.

Даже и децата знаят, че 1.5 промила алкохол на полицейския дрегер са равни на поне две големи ракии. И че кръвната проба, ако е взета под полицейски контрол до 40 минути след дрегера, ще покаже същите, ако не и повече промили.

Ала не така мисли Каракачанов. Човекът, който плати авансово три милиарда лева в брой за самолети на хартия, не само не може да смята промилите на мъртво пиян шофьор, но и страстно му адвокатства. И за да измие позора от вемереовския евродепутат, министърът вменява пиянството на всеки един от нас. В интервю за жълтокафяв сайт, чието име е нехигиенично да споменаваме, министерстващата особа изръси това:

Който е невинен, да хвърли пръв камъка. Не одобрявам факта да употребяваш алкохол и да караш, но, за съжаление, всички са го правили в някакъв период. На всекиго се е случвало подобно нещо…

Този наистина се е самозабравил! По кръчмарската му логика всеки българин пие 200 грама концентрат и след две питиета кормува като трезвен водач на МПС.

След такова умопомрачително пиянско откровение такъв не бива да припарва до волан и начаса трябва да се измете от кабинета на военния министър. Щото утре ще амнистира и пияни ракетчици, летци и танкисти.

Явно в премиерската бърлога в Банкя пиянството не е грях, а алкохолът се лее като минералната вода.

Народе, пий и карай на воля! Да живей България на три морета и две питиета!

Велизар Енчев

КАРАКАЧАНОВ БРАНИ ПИЯНИЯ СИ ЕВРОДЕПУТАТ! НАРОДЕ, ПИЙ И КАРАЙ НА ВОЛЯ! ДА ЖИВЕЙ БЪЛГАРИЯ НА ТРИ МОРЕТА И ДВЕ ПИТИЕТА!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар