Каракачанов видимо пиян: Ако не беше Бойко, никой вБбългария нямаше да знае какво е това търговска верига

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Каракачанов видимо пиян на обществено събитие за пореден път помоли хората да спрат да се занимават с него в социалната мрежа и да не му правят колажи, които не отговарят на истината и подчерта за пореден път, че в магазините на една определена търговска верига с която се свързва образа му, той не пазарува и не е пазарувал.

Подчертавам също така, че ако не беше Бойко Борисов и партията му, досега от България да се бяха изнесли всички търговски вериги и всички да бяхме забравили за тях и да си мечтаехме както едно време те да дойдат тука.

Борисов мисли за всички в България като премиер и въпреки, че понякога е подвеждан от съпартийците си, аз лично мисля, че той е човека заради, който България има позиции вече навсякъде по света.

Управлението е стабилно, а измислените поводи за вот на недоверие от страна на БСП и ДПС трябва да се подчертае, че са поредните провокации към нас, с цел очерняне на България пред ЕС в момент в който всички ни хвалят, както за изтребителите които закупихме от САЩ, така също и за това, че сме страната с най -много отделени средства за модернизиране на армията ни.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар