Каракачанов наказа Джамбето като го прати “доброволец” срещу вируса… Казват, че се “попикал” от страх

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бесен на безумието с пиратките, военният министър Красимир Каракачанов се разправи жестоко с втория в партията – Ангел Джамбазки. Прати го “доброволец” в борбата с корона-вируса.

 

 

Първоначално евродепутатът не е искал, и се е съпротивлявал, но под заплахата да иде на прокурор и да загуби поста си, е приел. “Но буквално се “попика” от страх. Той не е карал вируса, и много се плаши”, довериха свидетели на случката.

 

Действително, до момента няма съобщение Джамбазки да е минал през Covid-19, нито да е бил в карантина. Обикновено подобни събития с публични фигури се съобщават. Правят го дори за  PR.

Но Джамбазки много се пази, защото много го е страх от вируса. Не се успокоява от това, че застрашени са основно възрастни хора и хронично-болни. Той е един от най-свирепите поддръжници на “пълен локдаун” и военно положение.

Каракачанът явно е усетил това, и е измислил достатъчно болезнено наказание.

Евродепутатът вече бе видян тежко опакован с всякакви възможни предпазни средства, във ВМА. Безспорно ще има най-добрата защита, но все пак рискът да си между болни, си е риск и да трепериш цял ден си е болка…

4udoslav

19.11.2020

Източник: https://write.as/4udoslav/karakachanov-nakaza-dzhambeto-kato-go-prati-dobrovolets-sreshchu-virusa

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар