Каракачанов нямал пари да увеличи заплатите на войниците, но харчи милиони за ведомствена телевизия!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Много малко хора знаят какво се крие зад абревиатурата ВТК, Военен телевизионен канал, това е значението на посочената абревиатура.

Не се напъвайте, защото дори и от самото военно министерство не могат да ви кажат колко са зрителите на тази чисто ведомствена телевизия, която се подкрепя в разходите и от ведомствен вестник. Сиреч министър Каракачанов си има телевизия и вестник, за които ние българските данъкоплатци плащаме няколко милиона всяка година за издръжката им.

В същото това време Каракачанов ни обяснява как търсел пари за увеличаване заплатите на войниците, но не обяснява за какво се харчат милиони за издръжката ведомствените му медии. Забележете военната телевизия дори е качена на сателит, за да могат стотината войници на чуждестранни мисии да я гледали.

Каква наглост и какво безочие спрямо българския данъкоплатец, който не стига, че издържа обществената БНТ, но се оказва, че издържа и Каракачановата телевизия, че и вестник, който се разпространява безплатно за наша сметка.

Явно богатото военно министерство може да си го позволи на гърба на българския данъкоплатец! Патриотичното разсипничество се извършвало с цел да се осигуряла работа на няколко приближени персони до ВМРО, като една от тях е бившата репортерка от Телевизия Скат Мария Цветкова, която сега е заместник директор на военния информационен център към който се числят телевизионния канал и вестника.

Цветкова бе кандидат за евродепутат от листата на ВМРО на последните избори за Европейски парламент! Спокойно можем да се замислим дали пък този телевизионен канал и вестник не обслужва персонално и самото ВМРО?

 

bnews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар