Каракачанов смята ли да подава оставка? Схема за пране на пари ли е апартамент гейт?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Все повече читатели задават въпроса- Каракачанов смята ли да подава оставка?

След изнесените факти за закононарушения, свързани с аферата апартамент гейт е напълно резонно досега Каракачанов да подаде оставката си. Припомняме, че за да закупи луксозното си жилище семейство Каракачанови според имуществените си декларации е живяло с 213 лева на месец! Вие вярвате ли? А поркуратурата и КПКОНПИ вярват ли?

Вероятно да, след като не си мърдат пръста и не проверяват Каракачанов! Припомняме, че Каракачанов не е декларирал конфликт на интереси с кредитора си “Софметал 07 ЕООД” от когото е придобил луксозното си жилище на уникална цена от 643 евра на кв.м. Всъщност много специалисти загатват, че аферата апартамент гейт не продиктувана от жажда за  придобиване на луксозни имоти на ниски цени.

Според тях става въпрос за сложна схема за пране на пари от власт имащи персони, които търсят всевъзможни начини да изсветлят финансите си, придобити по нерегламентиран път.

Според експерти по финансови престъпления ако започна да се разплита сделката с апартамента на Каракачанов ще излезнат много интересни

лица и роднински взаимовръзки, които са заели различни отговорни постове или иначе казано според тях е създаден един перфектен октопод използващ властта, за налагане на чадър!

bnews

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар