Каракачанов уплашен да не изгори и той заради схемите с италианският боклук

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Министъра на отбраната Красимир Каракачанов коментира арестът на Нено Димов с думите: Това е политическо убийство, като подчерта, че накрая нямало кой да се извини на честният и почтен човек Нено Димов.

Истината обаче е че именно Каракачанов е отговорен за назначението на Нено Димов на поста министър на “Околната среда и водите в България”, а схемата вече е ясна и на малките деца Каракачанов е взел парите на някой олигарх като Ковачки или Валентин Златев, за да предложи техният човек за поста.

Техният човек естествено си затваря в последствие очите за това как се внася боклук от цял свят в България с цел да се горят. Затова и сега Каракачанов е уплашен, защото ще трябва да върне парите на олигарсите след като схемата с боклука се размириса, а Нено Димов се оказа в ареста за няколко денонощия и като нищо може да започне да приказва как, къде, кога и как Каракачанов е вземал, за да бъде той министър.

Естествено на всички ни е ясно, че каквото е взел Каракачанов е било отчетено и на Борисов, затова и Каракачанов в момента трепери не само за поста си, но дали и няма и той да се окаже с белезници.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар