Карашев отговори на Стоименов: Не се занимавам с деца, които се правят на мъже – Още спорт – Бойни спортове

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Малко по-рано днес през MMA.BG бойният атлет Живко Стоименов открито предизвика един от най-атрактивните ММА бойци в средната категория, Радослав Карашев.

Причината, както самият Живко каза е била остри коментари и спречкване извън тренировките между двамата, след последния двубой на Стоименов Германия.

Живко открито заяви, че иска да се изправи срещу Карашев в ринга на събитието ISFA: Final Conflict, което ще се проведе през октомври в град Перник.

Отговорът на Радослав не закъсня. Опитният боец, който за последно се би през март и записа убедителна победа с технически нокаут на Гиорго Цилидис в Grand Fight Arena 2, даде отговора си без да се колебае.

“Някои хора в старанието си да бъдат известни, губят представа за реалния свят”, коментира Карашев.

“Първо, имало е спречкване в залата помежду ни, но не ме е бил – има от кого да се потвърди. Второ, нали е мъж – какво се обяснява за категории, дати и битки в безизвестни организации. Трето, знам че искат да продадат повече билети, но не аз съм човекът, който да им изкарва парите за гала вечерта в Перник. Четвърто, преди време имаше оферта – отказа я. Става въпрос за SFC, където се е бил, а аз – не. Тогава го притесняваха килограмите. Пето, аз съм се бил с почти всички топ бойци на България. Шесто, несериозно е да обръщам внимание на деца, искащи да бъдат мъже”, добави той.

Карашев е един от най-опитните бойци в своята категория, като започва професионалната си кариера през 2009-та година, като за този период натрупва 12 битки.

Източник: gong.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар