Караянчева защити званието ПКП: Пътуват по магистралите на Борисов, хОди пеша, бе!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Председателят на парламента Цвета Караянчева достигна нови висоти на умствено прозрение. Това стана по време на среща с актива на ГЕРБ в Лом, където тя държа реч.

Предаваме думите й едно към едно, за да се насладите на умозаключенията й, които дават ясне отговор защо Борисов в разговор, за който се доказа, че е неговия глас,  я нарече ПКП:

“Ми инфраструктурата, която се прави?! Щот някои си пътуват с хубавите коли по магистралите на Борисов  и викат: „Ама те не стават“. Що не ги направихте вие, като не стават. Що не ги направиха, а сега критикуват. Метрото –отиват протестират срещу лошия Бойко, качва се на метрото и се прибира вкъщи. Ходи пеша, бе! Ходи пеша!  Това е положението. И затова няма да подадем оставка. Защото сме отговорни!”.

 

Междувременно при пристигането си в Лом, жителите на бедното градче се ошашкаха, след като видяха грандиозния кортеж от НСО на председателката на парламента.

 

Караянчева блесна и с други приказки по адрес на лидера на “Да, България” Христо Иванов. “Той не ходи по селата, защото било под тяхното ниво, защото там пък няма интернет. Там няма как да се качиш на лайфа и да пускаш, нали лафове и три приказки. И да се бориш. Тя таз борба по фейсбука е най-силната борба. Мога да го закарам поне във сто села в Кърджали, дето няма интернет”.

 

Колите на Караянчева

.

 

Вижте и видеата с представянето на Цвета Караянчева:

 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар