Караянчева нападна Радев: Бойко е новатор и носи новият дух на България, а вие чествате някакви минали събития

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Председателката на парламента Цвета Караянчева нападна президентът Румен Радев, заради думите му от връх „Шипка“ по повод това, че Бойко Борисов е закотвил на дъното на ЕС България. Ето какво сподели Цвета Караянчева по повод думите на Радев:
„Обръщам се към президентът на България, който не крие факта, че е участник в постоянните атаки по партия Герб и лично по премиерът на България Бойко Борисов, заради любовта си към Русия и другите спорове, като за изтребителите Грипен, но искам да припомня на президентът, който трябва да е обединител на всички българи, че Бойко Борисов е носителя на новаторският дух в България и той е възхода и за бъдещето на страната ни.
Без Борисов, България все още щеше да е в лапите на фирмите от ДПС и БСП и всички еврофондове щяха да са спряни, а България нямаше да има дори инфраструктура. Благодарение на Борисов, днес имаме магистрали и пътища по които всеки ден идват инвеститори, които носят новият дух и бъдещето, идват високотехнологични компании които постоянно повишават доходите на хората в България, затова и България не само, че не е закотвена на дъното на ЕС, но и постоянно повишава доверието на всички наши приятели в евросъюза.
Но това няма как да го видят хора, които бродят по планините и върховете в България, за да честват минали събития, да говорят колко велики битки са спечелили нашите предци, без да забелязват напредъка и битките, които и днес печели България под вещото водачество на нашият лидер Бойко Борисов, който носи новият дух на бъдещето вътре в себе си.
източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/08/blog-post_50.html?m=1

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Караянчева нападна Радев: Бойко е новатор и носи новият дух на България, а вие чествате някакви минали събития

  • Горкото Цвети!!! От години и личи, че е незадоволена!!! Само като я видя на телевизора как ръкомаха, как се пени, сещам се за думите на Кобилкина: „Незадоволена жена е като терорист сас бомба вав раката – всеки момент може гръмне!!“. Да не говорим колко и е интелекта, щом направи Пекин столица на Виетнам!!! А от горния материал става ясно, че и с нашата история е яко скарана!!!! И нека напомня за една мисъл на един велик човек – Сервантес е казал, че народ, който не помни своето минало, няма бъдеще. А на националния празник на България, тези думи звучат особено силно! Нека не забравяме историята си и героите в нея, да ги познаваме и да се гордеем с тях. Нека си спомняме с гордост и благодарност за великите подвизи на българския народ и се стараем да живеем така, че с достойнство и гордо вдигната глава да се наричаме българи!
    А за такива като недое*аното Цвети, като пожарникарчето от Банкя, дето „суджук не яде“, като Цв.Цв., дето врабчетата цвъкат по терасата му – няма да ви псувам и обиждам – напротив – от душа и сърце пожелавам всичко най-хубаво на майките ви и всичко женско в родата ви, а за вас персонално – да ми ядете суджука!!!!!!!

Вашият коментар