Караянчева се разплака в ефир и занарежда по адрес на троловете в Интернет

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Председателят на парламента Цвета Караянчева за първи път говори след тежката катастрофа на 15 септември, която преживя. Тя разкри подробности за инцидента с нейно участие.

„Бяхме на празник на Силистра. Срещу нас се оказа кола, където шофьора е сбъркал спирачката с газ. Тогава нашият шофьор реагира адекватно и спаси три живота.

Медиите изписаха ужасяващи неща. Моят кортеж никога не кара извън правилата. Най-пострадала бях аз. Само чух шофьора, който попита „къде отиде тази“ и всичко се случи за секунди“, разказа през сълзи тя.

„Много ми се искаше в първите няколко дни след като се установих емоционално да звънна на семейството и да попитам как са, но ме посъветваха да не го правя, защото това може да се възприеме като оказване на натиск.

Аз исках да попитам как е детето и как е семейството, но жълтите медии и интернет троловете не ми позволиха. Ще го направя, ще се обадя и ще се срещна с тях“, обясни още председателят на Народното събрание.

„Не съм чувала някой да ги е търсил. Най-страшното беше как ще съобщят на родителите ми. Аз им се обадих и с много ведър глас им казах, че сме се ударили и всичко е нормално“, разкри Караянчева.
„До петия-шестия ден майка ми не вярваше, че ходя и трябваше да й показвам по вайбър. Трудно ми беше да кажа на дъщеря ми, защото беше бременна в началото и не исках да я притеснявам.

Искам да благодаря само на съпруга ми, който беше до мен през цялото време“, допълни тя.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар