Караянчева скочи на Радев заради Новогодишната му реч: Как да не го е срам да не харесва ГЕРБ?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Председателката на Парламента Цвета Караянчева, нападна президентът Румен Радев за речта му в Новогодишната нощ. Вижте какво сподели Караянчева:

“Когато в новогодишната си реч, вместо да отчетеш успехите на България през изминалата 2019 година си правиш политически Пи ар и искаш да изпъкнеш с лъжи и клевети това очевидно е ниска култура.

Ако всичко това се случваше на някоя маса, може би щях да го пренебрегна, но когато излиза от устата на президентът, който трябва да е обединител на нацията, ми е малко трудно да обясня на всичките си познати, как този човек води България нанякъде.

Цялата реч на Румен Радев в новогодишната нощ беше злоба и завист особено към успехите на Герб и Бойко Борисов. България се оценя като една от най – добре проспериращите държави в ЕС, но явно от президентската администрация не виждат тези неща и предпочитат да ни мислят за слабоумни и да ни говорят лъжи и фалшиви новини малко преди настъпването на 2020.

Доходите растат, стабилни сме във всяко едно отношение, икономиката се развива, но тези неща Румен Радев няма как да ги види, защото в съзнанието му е само как да оглави някоя партия или как да изкара още един мандат в президентството.

Всичко в речта на Радев беше изтъкано от злоба, която дори не искам да знам от какво точно е породена в този човек, но според мен той има нужда от доктори, които да го прегледат, защото нещата са вредни за държавата ни.

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2020/01/blog-post_76.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Караянчева скочи на Радев заради Новогодишната му реч: Как да не го е срам да не харесва ГЕРБ?

Вашият коментар