Караянчева: Такса водомер е единственото решение за България, за да може да продължим да имаме вода по чешмите си

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Цвета Караянчева сподели, че закона за ВИК дружествата ще мине в парламента и всички депутати ще гласуват за него, понеже всички са наясно, че заради климатичните промени водата става един от най – ценните ресурси в България.
Според нея, за да развием още сложната инфраструктура във ВИК сектора, трябва да се вложат много пари, защото нито едно правителство преди Бойко Борисов, не е мислил за този сектор.
Въвеждането на таксата водомер е единственото решение всички българи да станем солидарни с проблема, защото само така солидарно в България трябва да се обединяваме около хубавите идеи. Нима ще е по-хубаво България да изтегли милиарди евро кредит, които всички да плащаме след това от данъците си?
Осем лева на месец не е скъпо, въпреки твърденията на някои хора, че не трябвало да се въвежда месечната такса, нашите експерти в Герб вече изчислиха, че само с парите от тази такса за няколко години, ще подменим почти цялата водна инфраструктура в цяла България, която забележете на места не е подменяна от 1960 година, нали знаете защо не е подменяна, защото комунистите не мислят какво ще се случи за в бъдеще и така ние от Герб и лично Бойко Борисов наследихме проблемите на едно безумно управление.
Мисля, че е правилно и това, че таксата ще е за всички, които имат водомери, дори по тях да не тече вода, защото само така ще гарантираме на същите тези хора, че след време ще тече вода и от техните чешми, когато се приберат в тези празни къщи, вили или домове.
В България всеки иска да получава най – хубавото и най-качественото, но това струва пари, но българите искат всичко това без да плащат, затова и сме в момента в това екстремно положение и вижте какво се случва в Перник, въведе се дори извънредно положение, защото никой не иска да плаща, за да мислим ние политиците, поне за 10 години напред в бъдещето.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар