Караянчева: Ще размажем опонентите си и се надявам най – накрая всички да разберат, че Борисов е роден победител

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Цвета Караянчева, която след зверската катастрофа с кола на НСО, изчезна от полезрението на камерите и светлините на прожекторите днес отново се появи в целият си блясък в Кърджали, за да обясни на цяла България, че Герб буквално ще размажат опонентите си на тези избори и отново всички ще видят роденият победител Бойко Борисов.
Нямат шанс, никой няма шанс срещу Герб, защото ние правим всичко за хората, всички ни виждат и ни уважават, не оставяме като БСП и ДПС проблемите нерешени, а работим за България. Това е нашият дом в нашето европейско семейство и ние искаме да е уютен за всички, не делим хората на етноси, не ги делим на бедни и богати, а правим всичко за всеки.
Сигурна съм, че след тези избори ще има един голям победител и това ще е Бойко Борисов, който за втори път ще докаже на цяла България, че и без Цветанов Герб можем да печелим избори.
Както всички виждат БСП са буквално в кома и няма какво да извадят срещу нашите кандидати, а това говори само едно, хората вярват на Герб, вярват на Бойко Борисов, вярват на правителството и парламента начело с Герб и на 27 отново ще ни дадат доверието си, за да управляваме цяла България.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар