Карбовски

Карбовски бесен: Гласувах за Просто Киро, а той се оказа антируски профан!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Журналистът Мартин Карбовски е направо бесен от управлението на „Продължаваме промяната“. Той се чувства излъган от Кирил Петков и Асен Василев, защото са го подвели да им даде гласа си, а 6 месеца по-късно състоянието на държавата е плачевно.

Карбовски е бесен ужасно много от клеветите на Лена Бориславова, че някои журналисти, политолози и обществени дейци у нас взимат по 4000 лв. на месец, за да възхваляват Русия. Очевидно протежето на Лили Иванова се е разпознал в тези обвинения, защото неведнъж е казвал добри думи за Руската федерация. Той обаче категорично отрича да е на заплата от Путин.

Карбовски определя като пълна профаншина цялата антируска политика на ПП. Според него тези хора целят да дразнят Русия, а ако тя нападне България, ще са първите, които ще побегнат.

Според тв водещия е абсурдно да дразниш мечката, както той нарича Русия, когато нямаш никакви военни ресурси да й се противопоставиш. Освен това той е на мнение, че НАТО е заличил българската армия.

„Тук може да стане територия на военен конфликт между чужди войски – на Русия и НАТО. Това значи ние да станем пушещо месо. Разбирате ли колко е страшно това?!“ – каза Карбовски по БНР.

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар