Карикатуристът Ицо Комарницки захапал здраво Стив Ханке – един от най-авторитетните икономисти

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Предупреждавам, че това ще е най-вулгарното нещо, което някога съм писал. Обичам да се изразявам образно, а такъв вулгарен манталитет няма просто как да го смекча и да го опиша по-евфемистично и благозвучно.

Карикатуристът Ицо Комарницки захапал здраво Стив Ханке – един от най-авторитетните икономисти. Подгонил го като комунист „враг на народа“. Грехът на Стив Ханке? Говорил против приемането на еврото и така ни тласкал в прегръдките на „Мацква“ и „Руzzия“ (запазвам автентичния „хумор“ и стилистика на умствено кастрираните).

Уточнявам – не става дума Комарницки да учи Стив Ханке как да драска шаржове, а го учи на фискална и монетарна политика. Нищо, че единственият му досег с тези дисциплини е, когато си плаща на касата в „Била“ и когато медията му получава дотацията си от „Америка за България“ за правилните си позиции.

Да беше само драскачът на шаржове – с мед да го намажеш. Целият умнокрасив комсомол се е впрегнал да адвокатства за еврото. Харесвам много да чета анализите на Георги Вулджев по темата – обяснява по достъпен начин технически термини и понятия. Винаги под статусите му има по една дузина умствено предизвикани индивиди с профилни знамена на Украйна, които контрират неговите експертни аргументи с нечленоразделно мучене: „Иzzраждане, Путлер, Рассия, защо не ходиш с Сочи на почивка?; къде са ти спестяванията в рубли?“, и т.н.

Сред сексуалните фетиши-извращения има едно, което е особено вулгарно. Нарича се „глори хол“ (дупка на славата). Ще се опитам да го обясня възможно най-културно. Влиза жената в една стая без прозорци, където в едната от стените има пробита малка дупка на нивото на под кръста на среден на ръст на човек – дупка дебела колкото два човешки пръста. Отвъд стената, в другата стая има мъже, които жената не може да види и чиято самоличност не знае. Но каквото се подаде от малката дупка в стената, тя веднага го дарява с ласки и милувки…

Христо Комарницки и партийната му дружинка са политическият „глори хол“ на нашето общество. Седят си образно в една стаичка, където има пробита дупка, а в съседната стая са „добрите“ – ЕС, Брюксел, Вашингтон, Херо Мустафа, Урсула фон дер Лайнен, министъра на отбраната на Щатите, Дмитро Кулеба и прочие. „Добрите“ им подават през дупката някоя „политика“ – приемане на еврото, сваляне на ветото на Македония, Истанбулска конвенция, отказ за купуване на руска газ. Комарницки и компания лапат и засмукват лакомо всичко, което им се подаде през дупката – без да разбират какво точно е, на кого е – на тях им стига това, че инструментът (политически) е на някой от „добрите“.

Не ги презирам тия хора, защото имат определени свои възгледи. Презирам ги, именно защото нямат никакви свои възгледи, а са готови да лапнат и засмучат всичко, което им пуснат техните хора през „глори хола“. Това е най-долният комсомолски и сервилен манталитет. Тук няма самостоятелно мислене, няма принципи, няма идеи. Те са си решили, че светът е двуизмерен, едните хора са добрите, другите са лошите; тези, които са „добрите“, са перманентно добри и са добри във всяко едно отношение; тези, които са „лошите“, са перманентно лоши и са лоши във всяко едно отношение. Всяка „пишка“, която добрите им подават през „глори хола“ е благодат и божествен нектар, всяка ръка, която лошите им подават, е „нож в гърба“.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар