Карлос Сайнц: Не в важно как започвате един сезон, а как го завършвате – Моторни – Формула 1

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Пилотът Карлос Сайнц призна днес на пистата в Джеда, че новият сезон започна много трудно за Ферари, но изрази увереност, че проблемите ще бъдат преодолени. Според испанския пилот колите на Скудерията ще са далеч по-конкурентноспособни в Саудитска Арабия, отколкото преди две седмици в Бахрейн. Причината е, че пистата е напълно различна, настилката е съвсем друга, а колата показа добра скорост на правите преди две седмици.

„Уикендът в Бахрейн бе тежък за нас с отпадането на Шарл [Льоклер] и проблемите с гумите, които имах в края. Сега той е с наказание, но не е важно как започвате, а как завършвате един сезон“, заяви СайнцИспанецът обясни, че е в екипа вече три години и вижда големите стъпки, които тимът прави в правилна посока и се развива. Той добре си спомня какъв напредък е постигнат между 2021 и 2022-ра година например. Доволен е и от факта, че резултатите в тунела се потвърждават на пистата и колата е по-добра, но и останалите се развиват, и то впечатляващо.


Сайнц каза още, че вярва в капацитета на тима да се пребори с проблемите с издръжливостта. Отказа обаче да влиза в технически подробности относно състоянието на контролната електроника и повредите, подчертавайки, че във Ферари са наясно с всичко и знаят какво да правят.

Източник/ци: gong.bg, dir.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар