Тъкър Карлсън: Украйна очевидно губи войната, страната се разрушава, а САЩ не налагат мир

Карлсън: Победените във войната в Украйна са САЩ. И да пратим $60 млрд. на олигарсите им?

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Тъкър Карлсън: В началото ни казваха, че нашата подкрепа ще позволи на Украйна да победи Русия и да й попречи да нахлуе в останалата част на Европа.

Но за почти две години нищо от това не се оказа вярно. Украйна не може да победи Русия. Единственият, който беше победен в това начинание (войната бел.ред.), са САЩ.

САЩ са по-слаби, осезаемо по-слаби заради подкрепата ни за Украйна в тази война.

И честните разумни хора признават това, независимо от предишната си позиция.

Но администрацията на Байдън не може да признае това. И Конгресът на САЩ също не може да го признае. Затова сега, вярвате или не, се полагат усилия да се принуди правителството на САЩ да изпрати още 60 млрд. долара на олигарсите в Украйна.

Така че още едно поколение украински мъже, които вероятно са на 50 години, може да загинат в безсмислена война на бойното поле. Те няма да спечелят, но Конгресът на САЩ все пак би искал да продължи конфликта. Бихте си помислили, че някой ще се изправи и ще каже, че това е ужасно, но почти никой не го е направил.

Защо ли? Защото позицията на администрацията (на САЩ) е, че ако не подкрепяш изпращането на още 60 млрд. долара на олигарсите в Украйна, значи работиш за Владимир Путин.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар