Арестович Зеленски

Касапница в Киевската Хунта! Арестович: Зеленски е пълен Идиот, Унищожи Украйна с Репресивните си закони срещу 16 млн. Рускоезични, Обявил е Война на Християнството!

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Открита Война между Зеленски и Арестович! Пропагандист и лъжец № 1 на Киевската Хунта явно има съвест и тя проговори. 4 дни преди да подаде оставка, Арестович е дал сензационно интервю, в което казва цялата истина за мръсната война в Украйна и за репресиите на Киев срещу 16 млн. руско население в страната. Вижте видео от сензационното интервю на Арестович в края на този текст.

 

Най-влиятелният пропагандист в Киевската Хунта, съветникът на украинския президент Алексей Арестович поде яростна атака срещу Владимир Зеленски, като го нарече идиот, обвини го в репресии срещу 16 млн. рускоезични украински граждани и разкри, че е обявил война на християнството.

Въпросното интервю Арестович е дал 2 дни преди да изрече (вероятно за първи път в кариерата си) истината: че ударилата жилищния блок в Днепропетровск ракета е отклонена от украинско ПВО… и 4 дни преди днес (17.01) да си подаде оставката.

Това събужда подозренията, че Арестович е подготвял предварително днешната си оставка в опит да се дистанцира от престъпния киевски режим.

Знае ли той какво ще се случи в Украйна през следващите седмици, страхува ли се от това, което се задава и притеснен ли е за бъдещето си? Вероятно да, щом гъвкав медиен играч като него прави толкова остър и неочакван завой.

Видео-интервюто с Арестович, взето на 13.01.23 г., което Скандално.нет откри в Youtube е достатъчно красноречиво и не оставя почти никакво място за погрешни тълкувания.

Арестович подема безпрецедентна атака срещу Владимир Зеленски, определяйки много от неговите решения и действия не просто като глупави, а като престъпни.

Припомняме, че днес по-рано Алексей Арестович подаде оставката си от всички заемани постове след като бе разкритикуван, че за първи път каза истината. Той заяви, че украинско ПВО е свалило руска ракета, която е ударила жилищния блок в Днепропетровск.

 

В телевизионното студио Арестович казва на водещата:

„Какво правим с постсъветската идентичност на Украйна, какво правим с нейната регионална идентичност. В Украйна живеят 16 млн. рускоезични и още 57 етноса. Имаме цели региони, в които почти няма украинци и те си живеят свой живот.

Какво правим с тези хора ние – нещо освен заплахите, глобите и общественото осъждане?

И после какво искаме от тези хора?

Разберане? Да са ни лоялни?

Тези хора ние сме ги осъдили, казваме им:

„Вие сте ватници, колоради (обидно име за руснак в Украйна, заради цветовете на Георгиевската лентичка-б.р.) сменете си етноса, сменете си езика, сменете си самоличността или ще ви преследваме. Вие помагате на Русия, искате смъртта на всичко украинско“. Това им казваме.

След което искаме тези хора да ни подкрепят. Това е лудост.

Чуват се и други гласове: „Нека си ходят в Русия“.

И част от тях тръгнаха към Русия. Но накрая докараха Русия тук.

И сега какво правим? Кой е идиотът в тази ситуация?

Разбираш ли? Водим абсурдна национална политика, регионална политика, трудова политика, политика на самоопределинието.

Дори СССР се справяше по-добре в тези области от нас.

В Израел няма официални езици, но вторият език, който всъщност се използва навсякъде, е арабският. Това е езикът на техните врагове.

Може би евреите са разбрали и знаят нещо, което ние не знаем.

Ние казваме, че всички руснаци са лоши и няма добри руснаци.

Но как рускоезичните граждани на Украйна възприемат тези наши думи и послания?

Какво чуват те от нас?

Чуват, че те са нашият враг.

В този момент Арестович вади и показва украински паспорт и обяснява, че е на братовчед му – загинал край Бахмут, рускоговорящ, служил като войник във Въоръжените сили на Украйна. След което Арестович въздъхва: „Съсипахме я тази страна!“

Властите на Украйна се държат като тотални мръсници с гражданите си.

Зеленски обяви война на христоянството.

Началото на тази война беше когато украинските тайни служби СБУ влязоха в Киевската лавра и в други църкви и манастири на Украинската църква в лоното на Московската патриаршия. Обиски, арести, прогонване от страната на десетки духовници…

Неоснователно неоснователно обявявате 16 млн. енориаши, украински граждани, за „агенти на руснаците“.

Трябва да си пълен малоумник и идиот, за да подпишеш такива закони“, каза Арестович конкретно визирайки Зеленски.

ВИЖ ИНТЕРВЮТО С АЛЕКСЕЙ АРЕСТОВИЧ!

ВИЖ ВИДЕОТО:

Забележка: Интервюто е на украински. За субтитри на руски, натиснете бутона долу вдясно на видеото!

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар