Каскета ни показа, че контролира цялата “ Независима” Прокуратура, показа ни, че всички тези 700 Прокурори не работят за Държавата България, а за него!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вчера един човек ни показа, че контролира цялата “ Независима” Прокуратура, показа ни, че всички тези 700 Прокурори не работят за Държавата България, а за него!

Лицето Иван Гешев прочете реч в която говореше от името на всичките тези 700 “ Независими” Прокурори, а никой от тях не възрази, дори напротив, много от тях подкрепиха тезите му, че някой се опитва да влияе на “ Независимостта” им!
Мафия, Олигарси, Политически Неудачници и който още се сетите са “ Лошите”, които упражняват брутален натиск над онези 700!

Тази нагла показност на влияние не успя изобщо да трогне болното ни общество, а всъщност това беше най- голямото доказателство за падението на цялата ни Държавност!

Истината е следната:

Прокурор се става след конкурс, а конкурсите са предварително подготвени за даденото лице, а лицето което трябва да спечели е или роднина на някой вече работещ в прокуратурата, или близък на някой от Управляващите Депутати!
Това са само новоназначените Прокурори, а Окръжните такива са друга топка- те са одобрявани на други места, от други хора!

Те са назначени с огромни протекции, те са вече доказали се в изпълняването на указания, в уреждането на дела, в отнемането на бизнеси, в това да са верни на силните на деня и най- често на ДПС!
Всички политици знаят това и управляващите и опозицията и тези, които се канят да ни управляват, но всички те говорят, че Вярват на Прокуратурата, че там работели и свестни хора ( сигурно има, но според мен са единични бройки), че Иван Гешев е Проблемът?

Каква Независимост искаме от хора, които са станали Зависими от първите си часове в Прокуратурата?
Но нищо не свършва с Прокуратурата, така е в Съдилищата, в Общинската Администрация, в Държавните Агенции, в Министерствата, в Полицията, Пожарната, дори и в някои Болници!

Цялата Държавна машина е превзета от хора на хората, а най- лошото е, че всички тези хора сме самите ние.
Затънали сме в нашето собствено блато, изградили сме си го и всеку един от нас е част от него.
Можем да излезем от него, само ако го искаме и само, ако сме заедно, наистина заедно, като Народ и Общество!

offnews.bg/news/Temida_18762/Geshev-pred-prokurorite-v-Boiana-Mafiia-sme-zashtoto-vnesohme-v-tamn_735165.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар