Каскетчо не спи! Каскетчо бди!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Каскетчо не спи! Каскетчо бди!

Ма как може така – то както са тръгнали новите управляващи, току-виж и до него стигнали! Не може таквоз нещо!

Затова гешефтурата дава последна битка ЗА мафията. Защото много добре си знаят, че с тия знания, които демонстрират, ако са студенти, няма да минат във втори курс „право“. А и много е възможно да им търсят наказателна отговорност за престъпления по служба.

Как“ Сийка ни уведоми, че прокуратурата не можело да спре да работи, защото имало някакво разследване за някакво подслушване. Тя – прокуратурата, за тва била – за да си работи, без да се съобразява с никого. Звучеше почти убедително и а-ха, а-ха, да й повярва някой наивен дебил. Защото аз пък се чудя защо прокуратурата не се задейства за незаконните подслушвания например. Защо като Матросов бранеше Онуй за чекмеджетата му със злато и евро и дори не си направи труда да ги разследва. За къщата в Барселона пък се направиха на ударени с мокър парцал и нечули и неразбрали…..Обаче, според Как“ Сийка, тя – прокуратуата работела, та пушек се вдига. За пушека съм склонна да проявя разбиране – целта е да се заметат следите на мафията във властта и да се вдига пушилка, така че да не виждаме истината.

Не вярвах, че ще го кажа, но има юристи, на които трябва да им се скъсат публично диппломите. И да не бъдат допускани на постове над магазинер в селски хоремаг. Тези са вредни! Некадърни и корумпирани! И вместо да се борят с престъпниците, се борят с гражданите и демокрацията.

И аз ще призова за арест на Каскетчо! Защото е срам за правото, срам за държавата и срам за прокуратурата. Защото с всички свои действия защитава мафията!

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар