Като в Дивият запад! Стреляха по преброителка в Пернишко

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Не е нужно да си в Дивия Запад, че да стрелят по теб, достатъчно е да живееш в пернишкото село Ярджиловци. И да си преброител. Мъж е стрелял с газов пистолет по преброителка, съобщи самата потърпевша.

Екшънът се е случил в махала Елесин дол, когато жената отишла на адреса на човека, за да го преброи, съобщават от zapernik.com.

 

Легитимирала са отдалече, тъй като нямало ограда, а само ливадно пространство. Вместо „Добър ден“ обаче жената била посрещната със стрелба с газов пистолет.

Преброителката е в шок и недоумява как е възможно подобно поведение. Тя самата живее в селото със семейството си, има и деца.

В социалната мрежа окачествяват поведението на мъжа като опасно, че трябва да се сигнализира в полицията и че трябва да се предостави защита на потребителите, когато посещават адреси.

Прeброяването продължава още шест дни. Преброители посещават адреса, на който живеете и се лeгитимират с карта. Ако сте се преброил електронно, просто им давате кода и те си тръгват. Ако не, събират статистически данни за вас, които ще бъдат използвани само за целите на Националния статистически институт.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар