Като депутат вземам за 8 бона на месец заплата, затова се налага да си докарвам и нещо допълнително

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Злополучната европредседателка, любимка на Бойко Борисов, провалена министърка, а сега и депутатка отново показа, че групировката ГЕРБ наистина са се самозабравили са загубили връзка с реалността.

Лили, както галено я нарича Борисов, която е известна с това, че докато беше европредседател уреди фирми на ГЕРБ да усвоят милиони от нашите под формата на химикалки и тефтери от нашите пари отговори на въпрос от гражданин по време на предизборно събрание в София, който гласеше:

“Г-жо Павлова, не ви ли е срам вас и шефът ви Бойко Борисов, че партията, за която ни агитирате днес съсипа България, ограби парите на народа, разби икономиката и изгони инвеститорите?”

На което Павлова най – невъзмутимо отговори:

“Вижте, не е лъжа, че си вземаме по малко и за нас самите, но това е защото заплатите в администрацията са малки. Аз например като депутат вземам само 8000 лева на месеца. Разликата между нас и комунистите от БСП е, че ние може да крадем, но и градим, правим с нашия лидер Борисов магистрали, околовръсни, естакади, възраждаме икономиката, вдигаме доходите и привличаме хиляди чуждестранни инвеститори, а БСП какво правят, само крадат и не градят нищо. Това ли искате?”

Кимон Харизанов, Фейсбук

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар