Като по команда – всички министри и трубадури на режима скокнаха да защитават къщата на Падишаха

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Като по команда – всички министри и трубадури на режима скокнаха да защитават къщата на Падишаха. Казаха, че там е имало деца. Пазете децата, прави сте.

Но трябва да знаете, че у нас нежността в протестите някой ден ще свърши.

У нас се води гражданска война и ужасният пърформанс още не е започнал, въпреки лятното бесило пред Министерски съвет и черния плат пред селската къща на Падишаха.

Да снимаш висящо бесило е най-лошата новина в живота на един журналист. Защото това е бесилото и пушката от първо действие само. Умните знаят как ще свърши това, ако това продължи. Оплаквате се сега, но не виждате какво причинихте на цял един народ – причинихте му униние, бягство и липса на бъдеще и идентичност.

Говорите за постижения, но вече сами не си вярвате.

Търсите съчувствие от мъртвец.

Няма да повярвате, но у нас се води студена гражданска война и натрупаната омраза към шикалкавенето на отиващата си власт рано или късно ще избухне.

Няма да ви спасят нито нови конституции, нито отлагания на избори, нито предизвикани пандемии, нито пиарски номера за един милион на седмица.

Вас, другари министри и трубадури ви мразят и това не е защото сте добри министри и хора, а защото въпреки логиката поддържате една твърде дълго продължила лъжа – сякаш живота ви зависи от това.

Сред цялото безчестие, сред което оставихте българите да живеят, сред пропагандата и лъжите, сред мълчанието за чекмеджета и записи – нямате право да се притеснявате от един черен парцал на улицата.

Улицата е много по-страшна, много по-зла, тя помни това, което не дават по телевизията.

Улицата ви призовава по грозен начин да отсъпите и да се покаете, но вие не разбирате, че ни доведохте до гражданска война и ползвате последния пиарски рубеж – как децата ще се чувстват.

Няма спор, децата трябва да се чувстват добре. А децата на другите?

Съдбите на неуките, бедните, сгрешилите, болните, неродените деца, съдбите на абортираните заради бедност и корупция, съдбите по другите улици?!

Режимът, при който децата изчезват, не се раждат или не учат, или бягат – този режим ли защитавате?

С официозен плам вие заблуждавате, че вашите деца имат проблем, а всички останали български деца са отгледани под Ръководствто на партията без проблеми, в едно слънчево детство, над което блести асфалтовия лик на Патрона?

В една война, особено в една гражданска война, вековната злоба на роба не е по силите ви да бъде спряна. Вас ви мразят. Само вас, не децата ви. И това е началото.

Вие отказвате да си тръгнете и нетърпежът и кипежът ви се струват оборими с опорки от пиарки. Няма да стане така.

Защото неказаното в новините е точно това: Вас ви мразят. И ако останете на власт омразата ще е най-малкият ви проблем. А говоренето за законност в страната на беззаконието е краят на вашите лицемерия

Мартин КАРБОВСКИ

lentata.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар