Като разбъркате буквите на “Маги Бадер” се получава “Герб и Дама”. СЛУЧАЕНОС!? Шах и мат(а Хари)

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Маги е хубаво име. Близко е до Магия. И до Мафия.

Ако съм на мястото на плеймейтките бих създал мафия. Или поне партия, то е същото. Ще управлявам страната с лекота . Застаряващите мъже с големи тикви и увиснали дръжки се управляват лесно. Дават обществени поръчки за рушвети, които после ги харчат за плеймейтки. Плеймейтките са причина за движението на паричните потоци. Бизнесът с джипове процъфтява покрай тях. И всичко останало.

Фитнесите, сауните и солариумите са пълни, оборотите са високи, щото всичко иска да става плеймейтка или мутра. Заради тях се появяват и процъфтяват екзотични диетолози и изтънчени селф-хелп гурута.
И в крайна сметка целият ни туризъм също се движи от плеймейтки. За какво мислите, че пияни англичани и руснаци идват на черноморието? Заради циментовите джунгли и лошото обслужване?
Искате някой да инвестира в страната? Подгответе плеймейтки.

Плеймейтките движат и футбола, и целия спорт. Днес младите момчета стават футболисти за да имат пари за плеймейтки. Затова ядем бой на терена вече и от Люксембург.
Реклами без плеймейтки също почти няма. Дори ако искаш да направиш реклама за мазен пастет. А рекламата движи цялата телевизия. Даже прогнозата за времето ни се чете от плеймейтки. И новините щяха да ни се четат от плеймейтките, ако можеха да казват по-сложни думи. Уви…

Даже сме измислили цял стил в музиката, който да се изпълнява от плеймейтки.
Нямаме нефт, но имаме неограничен ресурс от плеймейтки. За какво ни е нефт.

? Нашите плеймейтките са сред най-добрите, могат да накарат някой кралски чаршаф от Залива да ни подари цяла рафинерия, ако ги помолим и им дадем половината. Могат да изкарат апартамент в Барселона за седмица, или лек автомобил за час. Това е истински рентабилен бизнес. Минимум инвестиции, максимум печалби.

Плеймейтката е най-голямото природно богатство на страната, така че моля говорете с по-голямо уважение за тях. Защото те движат бизнеса и са най-успешните сред нас.
Автор: Daher Farid Daher – Lammoth, фейсбук

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар