Катрапс – българската гордост, която спасява от рак

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Наричат българската ваксина Катрапс уникална, защото благодарение на нея хиляди хора са получили подобрение при рак

Българско достижение в медицината – ваксината Катрапс – представя достойно страната ни в научните среди. Препаратът, който преди известно време получи поредно признание и в Брюксел, е част от стандартите за лечение на онкоболни, което е създавано и усъвършенствано години наред от екип от български учени, а сега с него работят и лекуват под ръководството на доц. д-р Нася Хаджиева в кабинетите в София, Пловдив и Варна. Катрапс е противо ракова ваксина, изработената от три поколения Хаджиеви – баща, дъщеря и внук.

Катрапс
Наричат българската ваксина Катрапс уникална, защото благодарение на нея хиляди хора са получили подобрение при рак
Според д-р Нася Хаджиева ваксините са най-класическите методи на лечение и профилактика на рак. Препаратът Катрапс вече има патент за България и за ЕС.
Наименованието идва от анаграма на Спартак, името на бащата Спартак Хаджиев, който е първият откривател на ваксината още преди 60 години.
Катрапс действа по начин, който бавно, но сигурно възвръща състоянието на организма такова, каквото е било преди човек да се разболее от рак.

В началото той е бил даван само на хора, болни от рак на белия дроб, но с усъвършенстването му той вече се прилага и при рак на гърдата, рак на дебелото черво, рак на пикочния мехур. Отскоро Катрапс се ползва и при почти всички по-големи тумори. Препаратът се използва много успешно и при гинекологични, мозъчни тумори, рак на езика, на стомаха и на ларинкса.

Катрапс няма странични действия, но не може да бъде прилаган при хора, провеждащи радио- или химиотерапия, както и при деца.

Ваксината действа като активира защитните сили на организма и успява да постигне при болните дълговременна ремисия. Терапията с Катрапс понякога може да продължи и до 25 години.

В чужбина наричат Катрапс уникален препарат, който е помогнал на хиляди хора от Балканите и Русия, както и в България. Благодарение на Катрапс много хора живеят нормален и пълноценен живот пише lechitel.net./лекувай

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар