Кафяво-сивкавата мъгла на гербоидните днес изпрати на амбразурата доцент Стойчо, иначе казано – Доцентчо

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Кафяво-сивкавата мъгла на гербоидните днес изпрати на амбразурата доцент Стойчо, иначе казано – Доцентчо.

Който има навика да заплашва по нощите уважавани лекарки с вериги и въже и се гордее със стил на изразяване, който би предизвикал засрамване при професионални хамали. Всеки път, когато си мисля, че няма как някой да падне повече в морално отношение, гербоидните ме изненадват.

Доцентчо заяви, че: „ДПС ще победи в битката срещу Президента Радев.“. Значи, разбирам следните неща: Първо – води се някаква битка. Второ – от двете страни на битката са ДПС и генерал Радев. Трето – гербоидните подкрепят ДПС в битката им срещу генерал Радев. Дотук – добре. Позициите са ясни.

Затова и да попитам Доцентчо – означава ли подкрепата в „битката“ на ДПС, че гербоидните подкрепят протурската политика на партията, желанията на султан Ердоган и неоосманиската му политика, която води спрямо България?!? И в случай, че ГЕРБ ПОДКРЕПЯ ЕТНИЧЕСКАТА ПАРТИЯ ДПС В БИТКАТА Й СРЕЩУ БЪЛГАРСКИ ГЕНЕРАЛ, каква партия е ГЕРБ и на чии интереси служат гербоидните? Защото в едни други времена щяха да бъдат наречени национални предатали и да бъдат произнесени присъди за държавна измяна!

Виждам, че мутрите са готови дори на национално предателство и подкрепа на турските интереси в България, само и само да отстранят неудобният български генерал от Президентството. Защото не могат да се споразумеят с него и не могат да го накарат да отстъпи от защитата на българските интереси. Защото той дава кураж и надежда на хората от армията, полицията и службите, че по върховете на държавата все още има българи, за които България е над всичко.

Доцентчо, този път премина границата. Подкрепяй ДПС в битката. Но от другата страна не е само генерал Радев, а всички истински родолюбиви българи, които няма да ви позволим на мутрите да се съюзите с Ердоган и да унищожите Родината ни! Предател! Винаги предател! Срам за българското образование и срам за медиите, които го канят. А мен ме е срам, че допуснахме подобни помияри да формират общественото мнение.

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар