Келеш-боксьор си смени noла, отиде и спечели женската лига… Преби десетки жени

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

“Това вдясно е трансджендър ММА боецът Фелън Фокс.

Той решава, че се чувства жена, подлага се на операция и отива да се бие в женската ММА.

В един от двубоите Фелън пребива от бой истинска жена боец Тамика Трент, която завършва двубоя с комоцио, фрактура на очната орбита и 7 шева на главата, с което прекратява кариерата си.

Общо взето, в онази вечер хората са платили да гледат как мъж пребива жена, благодарение на джендър културата, която я пробутват на обществото.

И това ако не е най-антифиминистичната култура някога измислена от човечеството…
Може би единствено салафизмът успява по-добре.

Мъжете са с различна костна плътност, структура, с различни хормони и хромозоми.
Това в много случаи не е предимство, но е биологичен факт.

Може ли някои да обясни как по-точно Истанбулската конвенция разрешава всички тези обществени проблеми с насилието? Това все едно да се каже, че войната е лошо нещо. Е, и? Само с казване ли се разрешават проблемите? А покрай това да се пробутват идеологии, които са в разрез с всяка логична или научна концепция, и които един Бог знае как са се появили и защо се промотират. Най-вероятно за да се създаде отделна идентичност у някои хора, които след това да се залепят за нея и да следват политическите партии, които я защитават. Един вид модерна религия.
Как по-точно се разрешават проблемите с бежанците в тази конвенция?
Джендър идеологията твърди, че човек може да се чувства такъв пол, какъвто си иска. Нямам нищо против това, но дайте да попитаме тогава, щом можем да си избираме пол, защо да не си избираме и националност. Аз искам да съм германец, дайте ми германски паспорт. Или може би американски индианец, който получава субсидии. Каква е разликата? Олимпийските игри как ще бъдат разделени? А тоалетните? Дали ще се чувстват комфортно жените, ако мъже им влизат в тоалетните, щото така се чувствали?
Какво ще кажете в следващата конвенция, примерно Кабулска конвенция, която да е за защита на децата и правата на децата, но едновременно с това и да е за приемане на салафизма и шериата. И всеки, който си отвори устата е изрод, който мрази деца. И евентуално ислямофоб. Нищо, че това е идеология, която екзекутира гейовете и пребива жени с камъни, задето са си показали косата на публично място. И за какво въобще си губим времето с виртуални врели-некипели, а не с реално разрешаване на реални проблеми?”

Валентин Вангелов, Фейсбук

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар