Кенеди

Кенеди: Ваксините срещу Ковид бяха военен проект от самото начало

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Кандидатът за президент на САЩ Робърт Ф. Кенеди-младши описа подробно как Агенцията за национална сигурност е отговаряла за операция Warp speed за мРНК ваксините срещу Ковид и защо бившият вече директор на Националния институт за заразни болести на САЩ Антъни Фаучи е най-добре платеният държавен служител в историята.

Агенцията за национална сигурност (NSA) е разузнавателна агенция на национално ниво към Министерството на отбраната на Съединените щати под ръководството на директора на националното разузнаване. NSA отговаря за глобалното наблюдение, събиране и обработка на информация и данни за чуждестранни и вътрешни разузнавателни и контраразузнавателни цели. Ето какво разказа Робърт Кенеди в интервю пред американския журналист Ръсел Бранд:

„Странното в пандемията беше тази постоянна намеса на ЦРУ, разузнавателните агенции и военните. Когато операция Warp Speed направи представянето си пред комисията на Администрацията по лекарствата (FDA) и предаде организационните диаграми, които бяха класифицирана информация към онзи момент, това шокира всички, защото не беше HHS, CDC, NIH, FDA (здравните власти на САЩ-б.р.) или агенция за обществено здраве. Беше NSA, шпионска агенция, която беше на върха и ръководеше операция Warp Speed.

Ваксините не са разработени от Moderna и Pfizer. Те са разработени от Националните институти по здравеопазване (NIH), патентите са 50% собственост на NIH. Нито пък са произведени от Pfizer или Moderna. Те бяха произведени от военни изпълнители и на практика на Pfizer и Moderna беше платено да поставят своите печати върху тези ваксини, сякаш идват от фармацевтичната индустрия. Това беше военен проект от самото начало.

Едно от нещата, които открих в моята книга, са 20 различни симулации на коронавирус и пандемии. Това започна през 2001 г. Първата симулация беше точно преди атаките с антракс и ЦРУ ги спонсорира. Последната симулация беше „Събитие 201“, което беше през октомври 2019 г. И един от участниците беше Аврил Хейнс, бившият заместник-директор на ЦРУ, която цял живот се занимава с прикриване. Тя отговаряше за Гуантанамо и др. Сега тя е директор на националното разузнаване, което я прави най-високопоставеният служител в NSA, управлявала пандемията.

Така че имате шпионин, който организира тези симулации на пандемия и във всяка от тези симулации, връщайки се 20 години назад, те не симулират отговор на общественото здраве: например, как да натрупаме витамин Д. Как да накараме хората да отслабват, като правят упражнения. Как да разработим информационна мрежа за всичките 15 милиона лекари на първа линия по целия свят, така че да можем да получим тяхната информация какво работи и какво не работи. Имахме невероятна възможност да управляваме пандемията по начин, който беше интелигентен и опустошителен за болестта, но не направихме нито едно от тези неща.

Всичко беше за това как се използва пандемия, за да се наложи цензурата. Как да се използва за принудителен локдаун. Между другото, относно локдауна, всеки документ за готовност за пандемия, който е бил приет от всички големи обществени здравни агенции, независимо дали е CDC, СЗО, Европейската здравна агенция, Националните здравни служби на Великобритания, всички те казаха, че не трябва да има локдаун. Поставяте под карантина болните, защитавате уязвимите. И оставяте всички останали да се върнат на работа, защото блокирането всъщност усилва въздействието на болестта. Ако изолирате хората, това ги прави по-уязвими, разрушава имунната им система.“

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар