Кенеди

Кенеди: Подкрепяната от САЩ Украйна уби 14 хиляди руснаци в Донбас

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В Украйна САЩ през 2014 г. ефективно подкрепиха държавен преврат срещу демократично избраното правителство на Украйна», това заяви в интервю за UnHerd племенникът на бившия президент на САЩ Робърт Кенеди, който наскоро обяви кандидатурата си за президентските избори през 2024 г.

 

„Имаме телефонни разпечатки на разговорите на Виктория Нуланд, една от неоконсерваторките в Белия дом, която лично избра новия кабинет от министри те в Украйна, настроен враждебно към Съветския съюз.

Ако погледнете това и се поставите на мястото на Русия, тогава ще кажете:

„Виждаме, че Съединените щати, нашият най-голям противник, се отнасят с нас като към врагове, сега те поеха контрола над Украйна и я превърнаха във враждебна към нас, а след това започнаха да приемат закони, които нанасят вреда на огромна част от руското население“, каза Кенеди.

Той също така отбеляза, че ако Мексико започне да действа по този начин, а след това започне да убива американците, които живеят там, както украинското правителство е убило 14 хиляди руснаци в Донбас, тогава Съединените щати ще нахлуят в тази страна на секундата.

„Трябва да се поставим на мястото на нашите противници“, каза Кенеди.

ПП

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар