Киевската Хунта Побесня! Започна масова насилствена мобилизация на Деца, Инвалиди и психично болни

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Украинската армия е в колапс и пред пълна катастрофа. В няколко точки по донбаската линия на съприкосновение, в няколко ключови за ВСУ укрепени района (Бахмут и Угледар) Русия е организирала същински месомелачки. За да не изгуби тези свои ключови укрепления Киевския режим е принуден да праща там все нови и нови резерви от новобранци без боен опит, които не оцеляват и 24 часа под руския ураган от ракети и снаряди.

 

По последни данни украинската армия е загубила около 500 хил. убити, ранени и безследно изчезнали бойци- цифра, която по никакъв начин не може да бъде компенсирана и която напълно е сринала бойния дух дори на нац. батальоните. Това кара режимът на Зеленски трескаво и истерично да търси нови попълнения за армията. В момента в Украйна тече 9-та мобилизационна кампания, но желаещи да се хвърлят в месомелачката няма. Заклетите бандеровци се оттекоха отдавна към Донбас и в голямата си част вече са при своя идол в ада. А останалите мъже в мобилизационна възраст отдавна са избягали в чужбина или се крият по мазета и тавани.

Затова в деветата поред мобилизационна кампания екипите връчват призовки на всеки, който успеят да докопат- включително на 1-17-годишни деца, на инвалиди и психично болни. Другата им целева група са избягалите в чужбина (които се издирват чрез украинските посолства там) и унгарците от Закарпатието, които доскоро бяха щадени от мобилизация, толкова, колкото и западните „чистокръвни“ украинци от Лвов и Тернопол.

Киев се опитва да лови войници за армията си сред украинците, които са бежанци в страни от ЕС. Това стана ясно от публикувани в интернет документи, които украинското правителство е разпратило до посолствата си в няколко еврипейски държави – Полша, Германия, Белгия, Франция, Чехия, балтийските държави и пр. В тези инструкции до украинските амбасади ясно е разписано „да се връчват призовки на всички украински граждани от мъжки пол на възраст от 18 до 60 години, включително и на хора с физически увреждания – до 30 % инвалидност и психично болни“.

Драмата е чутовна! Според данните, които главнокомандващия на ВСУ ген. Залужни е предоставил на Пентагона броят на убитите украински войници е 270 хил., без да броим безследно изчезналите, ранените и трайно инвалидизираните. Но дори да не разполагахме с тези данни, за големият брой украински военни жертви можем да съдим и по отчаяните мерки на властта, превърнати деветата вълна на мобилизация в отвратителен лов на жива мръвка за фронта.

Украинците започнаха да раздават призови за армията на деца на 16 и 17 години. Майка се опитва да откопчи невръстните си синове от лапите на мобилизационните. ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Украинските граничари залови в Закарпатието 13 млади мъже, които се опитваха да избягат от мобилизация в Румъния през Карпатите. Не успяха да се отскубнат, бяха арестувани и отведени да се бият за „свободата и демокрацията“ на колонизираната от САЩ Украйна! ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Мобилизация в Закарпатието! Към мобилизирането на младежи от унгарското малцинство там киевският режим е ожесточено прецизен – толкова, колкото към рускоезичните младежи, които фашистката хунта в Киев е обявила за „неблагонадеждни“ и „граждани втора ръка“. Тези унгарци са хванати, за да бъдат изпратени на фронта. Унгарските тв. журналисти изобщо не премълчаха какво се случва със закарпатските унгарци, на които киевският режим определя съдбата масово да бъдат използвани като пушечно месо. ВИЖ ВИДЕОТО:

 

ХВАЩАТ ГИ В БОМБОУБЕЖИЩАТА И ТЪРГОВСКИТЕ ЦЕНТРОВЕ, ОТВЛИЧАТ ГИ С ЛИНЕЙКИ ОТ УЛИЦАТА

Всички пълнолетни мъже (на възраст под 60 години – засега) биват арестувани от патрулите на E.D. и отвеждани на фронта, независимо от здравословното и психическото им състояние. Най-масови и брутални са набезите на мобилизационните екипи в районите с руско и проруски настроено население като Одеса, Николаев, гр. Запорожие и Харков. Военните служби за мобилизация и набор стават все по-изобретателни в методите си за издирване и арестуване на хора. От „лова“ в търговските центрове до отвличане на хора с линейки. Последният им прийом е да причакват хора на излизане от бомбоубежищата след края на въздушна тревога. По тази причина много граждани избягват да се крият там, смятайки че там е много по-опасно, отколкото у дома им по време на ракетни обстрели.

МОБИЛИЗАЦИЯТА В УКРАЙНА ВЪРВИ ПО ПЛАН! ВИЖ ВИДЕОТО:

 

След първите две вълни, следващите 6 вече не са „мобилизация“, а лов на хора с цел да бъдат хвърлени като живо месо за кланица. Киевският режим се отървава от цялото мъжко население на Украйна. Украинци, събудете се! Скоро ще изчезнете. Вдигнете се и свалете нацистката хунта, която ви управлява, преди да ви е избила!

 

 

В проруския Харков връчването на призовки е особено прецизно. Призовките се „връчват“ в търговски центрове, в големи супермаркети и на оживени улици. Властите не наричат това мобилизация, а „създаване на резерв от личен състав за ВСУ“. ВИЖ СНИМКИТЕ:Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар