Киевския режим изтрещя: Путин е пръв в списъка ни за убийства

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Руският президент Владимир Путин е пръв в списъка за убийства на Украйна, съобщи зам.-директорът на украинското разузнаване в интервю за „Ди Велт“. Вадим Скибицки добави, че подчинените му също преследват висши руски военни командири.

„Ди Велт“ попита Скибицки дали службата му се опитва да убие руския държавен глава. Украинският разузнавач потвърди и отговори, че президентът Путин „забелязва, че ние се приближаваме все повече до него“.

Според Скибицки украинското разузнаване не е успяло да убие Путин, защото той „остава скрит“, но добави, че руският главнокомандващ „сега започва да си подава главата“.

Той добави, че подчинените му „искат да убият“ Евгений Пригожин, ръководител на частната военна компания „Вагнер“.

Руският министър на отбраната Сергей Шойгу и началникът на Генералния щаб Валерий Герасимов също са били маркирани за елиминиране от украинската разузнавателна служба, твърди нейният заместник-началник.

На въпроса дали Киев стои зад убийствата на журналистката и активистка Даря Дугина миналия август и военния блогър Владлен Татарски в края на април, както и покушението срещу писателя Захар Прилепин по-рано този месец, Скибицки заяви, че това са били „вътрешни работи“.

Украинският служител също така твърди, че различни групи в руския елит се борят помежду си за власт.

Скибицки добави, че руските пропагандисти не са най-важните приоритетни цели за неговата служба, за разлика от командирите на руските военни части. Той твърди, че Киев е успял да убие някои от тези висши офицери, но отказва да ги назове.

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар