Километри опашка и PCR тестове. Може ли това да ви откаже от море в Гърция?

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Защо денят започва така?

Защото от днес можете да отидете на свиждане при ваш близък в болница. Нужна е обаче преценката на лекуващия лекар.Хиляди деца са били използвани като войници в различни конфликти по света през 2020 година.


А може би, защото 11 отбора вече имат място на осминафиналите на Европейското по футбол. Подробностите чуйте в подкаста.

Последвайте ни в: Spotify – Google Podcasts – Anchor – Breaker – Pocket Casts – RadioPublic

А какво ще кажете за това?

Огромни колони от леки коли и камиони често чакат с часове за преминаване в Гърция. Основна причина за трудното преминаване през „Кулата“ е началото на летния сезон и стриктният контрол на влизащите от страна на гръцките власти. В същото време съседният пункт „Илинден“- „Ексохи“ продължава да е затворен за туристи с решение на гръцкото правителство.

На влизане в Гърция българските граждани, които пътуват с леки коли и автобуси, трябва да представят отрицателен PCR тест направен не по-рано от 72 часа или сертификат за ваксинация срещу COVID-19, направена преди не по-малко от 14 дни. Пътуващите могат да представят и сертификат или положителна диагноза по метода PCR или антиген в продължение на 2 до 9 месеца от датата на заболяването, посочена в него, който е издаден от оторизиран орган в съответствие с националното законодателство на английски, френски, немски, италиански, испански или руски език.

Ето защо ви питаме:

Гласувайте и коментирайте по темата в страницата на подкаста. Най-интересните ваши мнения ще цитираме в обедния новинарски Podcast точно в 12 часа. 

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар